tränare

Tränare

Tränarna är inte anställda eller delägare av företaget Chop n´Roll.

Tränarna är inhyrda konsulter

Pelle Jarlebrand kommer från Lyckeby, Sverige.

Pelle har den högsta utbildningen inom bordtennis som finns i Sverige, steg IV.

Han är ansvarig för BTK Wartas A-lag sedan 2005 och är även huvudtränare för Sarpsborgs BTK i Norge. Pelle har tidigare jobbat som tränare i Falkenbergs BTK och Lyckeby BTK.Herr Jarlebrand har varit assisterande förbundskapten för det svenska handikapplandslaget och har haft flera internationella uppdrag tex i Spanien och Danmark.

Jiang Chang Hong kommer från Henan,China.

Han är en fd proffesionell bordtennisspelare och har spelat i pingisligan i sju år.

Chang Hong har också spelat i China,Taiwan och England.

Stefan Nilsson kommer från Karlskoga, Sverige.

Stefan har ett flertal SM medaljer bla guld i lag med Malmö FF år 2004.

Han har representerat Carlstad, Malmö, Murcia, Simrishamn och Warta. Herr Nilsson har som bäst varit rankad som nr 108 i världen.

 

Rickard Borre kommer från Göteborg, Sverige.

Rickard har tre junior SM guld i lag. Han har spelat i superettan och varit på ett flertal läger och tävlingar i Kina. Herr Borre har varit tränare i Warta och på ett antal regionläger.

Thorsten Hævdholm har varit Norsk förbundskapten i sju år för både herrjuniorer och seniorer. Under dessa år kvalificerade sig Norge ett flertal gånger till Europas A-grupp för HJ. Norges seniorer kvalificerade sig till 2:ndra divisionen i VM. Thorsten har även varit assisterande förbundskapten i Danmark under 7 år med ansvar för olika spelare och lag när Danmark vunnit medaljer i EM,VM samt OS.

Herr Hævdholm har dessutom tränat Roskilde i två år. Roskilde blev under Thorstens ledning danska mästare och deltog i Champions League.

Ulf "Tickan" Carlsson kommer från Falkenberg. Han debuterade i elitserien som 15-åring 1976. 1980 vann han SOC och var med om att ta EM-guld i lag. 1984 vann han Champions League med tyska klubben TTC Simex Jülich. Tillsammans med Mikael Appelgren tog han VM-guld i dubbel 1985 och året efter tog han hem tre medaljer vid EM. Som aktiv deltog Carlsson i sex VM- och fem EM-turneringar. Ulf har varit förbudskapten både för herrar och damer.

Marcus Johansson kommer från Kristinehamn. Han har spelat i pingisligan och flera säsonger i superettan samt division 1.

Marcus har tränat spelare såsom Simon Söderlund, Anna-Carin Ahlquist, Alexander Franzen, Simon Arvidsson, Bruno Nettarp.